Ніжне сало гарячим способом
Опубликованно 09.12.2019 08:30
Приготування:
Підготувати всі необхідні для соління сала гарячим способом інгредієнти. В рецепті використовується приправа до сала без солі. Якщо будете використовувати приправу із сіллю, зменшіть його кількість до 5 грам. Підготувати сало до засолюванні, добре помити, якщо на салі є печатки зішкребти їх або вирізати. Розрізати сало на 3 рівні частини, покласти їх в каструлю і залити холодною водою.Поставити каструлю на плиту і проварити сало протягом 3-х хвилин. Вимкнути сало і додати сіль. В цьому і полягає секрет приготування сала. Раніше я сало варила в розсолі, спробувавши цей рецепт стала варити у воді, а потім солити воду. Приготоване таким чином сало набагато ніжніше, ніж сало, зварене в розсолі.Накриваємо каструлю кришкою і залишаємо на 12 годин. Через 12 годин, дістаємо сало з розсолу і натираємо її спеціями. Для цього часник пропускаємо через прес, змішуємо його з приправою для сала, і рівномірно натираємо сало з усіх боків. Загортаємо кожен шматочок у фольгу і відправляємо в холодильник на 2-3 години.Готове сало нарізаємо і насолоджуємося неповторним ніжним смаком.
Сало, засолене гарячим способом, готово! Більш докладний рецепт приготування дивіться на відео. Приємного апетиту!
Категория: Новости