Риба по-українськи
Опубликованно 09.12.2019 08:30
Приготування: Крок 1: готуємо овочеву засмажку.
Спочатку промийте філе минтая холодною водою, потім обсушити паперовим рушником, посоліть, полийте лимонним соком і залиште на 30 хвилин.Овочі очистіть і наріжте соломкою. Краще використовувати тертці для моркви по-корейськи.
Розігрійте сковорідку, додайте олії і висипте овочі. Приправте сіллю, перцем, додайте цукор і часник. Готуйте до тих пір, поки овочі не стануть золотистими, підсмажений. Крок 2: запікаємо рибу по-українськи.
Викладіть філе риби на фольгу. Зверху акуратно розкладіть запашні овочі. Наріжте скибочки сиру смужками і красиво покладіть поверх овочевий шапки.
Відправте в розігріту до 180 градусів духовку (без конвекції) на 10-15 хвилин або до тих пір, поки риба не приготується (час приготування може бути різним). Крок 3: подаємо рибу по-українськи.
Гарячу і ароматну рибу по-українськи подавайте з вашим улюбленим гарніром. Минтай виходить дуже ніжним, а овочева шапочка, покрита розплавленим сиром, додає приголомшливий смак.Приємного апетиту!
Категория: Новости