Сирна гарбуз


Опубликованно 10.12.2019 18:50

Сирна гарбуз

Приготування:

Попередньо гарбуз очистити від насіння і шкірки. Далі гарбуз нарізати на кубики приблизно по 2 см. На розігріту сковорідку налити олію так, щоб воно покривало дно повністю. Коли масло добре нагрілося, закинути обсмажуватися гарбуз. Гарбуза в сковороді повинно бути не більше двох рівнів. Смажити на середньому вогні 20 хвилин, перемішувати кожні 2 хвилини, щоб гарбуз добре обсмажилася з кожної сторони. Поки гарбуз обсмажується, натерти сир на дрібній тертці. Коли минуло 16 хвилин смаження гарбуза, додати сіль, чорний мелений перець і добре перемішати. Через 20 хвилин смаження, вимкнути вогонь, посипати гарбуз тертим сиром і накрити кришкою. Дати постояти пару хвилин. Блюдо готове. Можна використовувати як гарнір до м'яса або просто закуску. Всім приємного апетиту! Більше їжте, нікого не слухайте!



Категория: Новости