Суп-пюре з кабачка
Опубликованно 15.12.2019 13:45
Приготування:
Покроковий рецепт приготування супу-пюре з кабачка: Готуємо необхідні продукти для приготування смачного супу-пюре з кабачка. Починаємо приготування супу і нарізаємо 1 кг. кабачків кубиком і перекладаємо в каструлю. Ставимо каструлю з кабачками на включену плиту, попередньо налив в неї води і варимо. Болгарський перець нарізаємо довільним кубиком. Наливаємо в сковороду за смаком рослинне масло. Викладаємо нарізаний болгарський перець в сковороду. Нарізаємо півкільцями 1 шт. ріпчастої цибулі і викладаємо його в сковороду. Довільними шматочками нарізаємо 2 зубчики часнику і додаємо в сковороду. Натираємо на крупній тертці 1 шт. моркви і додаємо в сковороду до інших овочів. Довільним нарізаємо кубиком 300 гр. помідорів і викладаємо в загальну сковороду. Дрібно шаткуємо 50 гр. зелені петрушки з кропом. Сковороду з овочами ставимо на плиту і включивши її на середній вогонь перемішуючи обсмажуємо. Викладаємо обсмажені овочі в каструлю до кабачків, які до цього моменту зварилися і перемішавши ще 3 хвилини доводимо до повної готовності. Приготовану нашатковану зелень перекладаємо в каструлю до овочів, додаємо 200 гр. вершків, всі інгредієнти перемішуємо блендером і розливаємо по тарілках приготований смачний суп-пюре. Готуємо разом, готуємо просто, готуємо вдома найсмачніші страви з доступних продуктів за нашими рецептами! Приємного всім апетиту!
Категория: Новости