Салат «Табуле» з лососем


Опубликованно 17.12.2019 03:00

Салат «Табуле» з лососем

Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти для салату.

Закип'ятіть 1 склянку води, залийте киплячою водою кускус, накрийте кришкою і залиште набухати на кілька хвилин. Після готовий кускус остудіть до кімнатної температури.

Петрушку дрібно наріжте. Наріжте Кубиками помідори. Так само, як помідори, наріжте цибулю. Очистити гранат. Крок 2: маринуємо лосось.

Подрібніть часник, змішайте його з лимонним соком, приправити перцем і сіллю, додайте сушену зелень. Маринадом змастіть стейки лосося і залиште рибу маринуватися хвилин на 30. Крок 3: готуємо салат.

Змішайте в тарілці всі підготовлені інгредієнти.

За смаком посоліть, полийте лимонним соком, поперчіть і додайте олії.Якщо у вас є свіжа м'ята, додайте так само і її, вона буде дуже до речі, хоча і необов'язковою. Крок 4: обсмажуємо лосось.

Обсмажте лосось в добре розігрітій сковороді з маслом протягом приблизно 3-х хвилин на кожній стороні. До золотистої скоринки апетитною. Крок 5: подаємо салат.

Подавайте салат "Табуле", а на ньому, як на подушці, шматочок смаженого лосося. Дуже смачно, ситно і корисно!Приємного апетиту!



Категория: Новости