Форель, запечена в морській солі
Опубликованно 25.12.2019 16:20
Приготування: Крок 1: підготуйте рибу.
При необхідності рибу ретельно промивають і потрошать. Приправте внутрішню частину риби сіллю, перцем і розмарином. Крок 2: підготуйте сіль.
У мисці змішайте морську сіль, перець, яєчний білок до 1/3 склянки води. Маса повинна бути злегка липкою. Крок 3: запечіть форель в морській солі.
Застеліть деко пергаментом. Посипте його частиною соляної суміші. Покладіть зверху рибу і посипте його сіллю, залишаючи голову і хвіст відкритими.Випікайте в духовці, попередньо нагрітій до 190 °Спротягом 25 хвилин.Перевірте, чи готова риба, потягнувши спинний плавець — він повинен трохи відійти від форелі.Якщо риба готова, залиште її на 5 хвилин в духовці.Видаліть солону кірку. Крок 4: обробіть форель, запечену у морської солі.
Відріжте голову, розрізавши хребет. Акуратно видаліть шкіру.
Притримуючи хвіст, дерев'яною лопаткою обережно відокремте філе від кісток.
Викладіть філе на тарілку, видалите хвіст з хребтом з залишилася риби. Перекладіть залишився філе шкірою вгору, а потім акуратно видаліть її. Крок 5: подавайте форель, запечену у морської солі.
Запечену в морській солі форель подавайте з лимонним соком і зеленню. Смачно і дуже ніжно!Приємного апетиту!
Категория: Новости