Кесаділья з куркою і перцем
Опубликованно 26.12.2019 15:55
Приготування: Крок 1: смажимо курку.
Наріжте курку смужками або кубиками, обсушити рушниками і посипте спеціями.Розігрійте на сковороді олію і обсмажте курку до готовності і золотистого кольору. викладіть курку з сковорідки. Крок 2: готуємо кесаділью з куркою і перцем.
Поставте сковорідку на невеликий вогонь. Покладіть одну коржик, а на неї покладіть тертий сир моцарелу, кубики солодкого перцю, смажену курку і тертий емменталь. Посоліть і поперчіть, якщо потрібно. Намагайтеся рівномірно розподілити начинку і залишити на наступні кесадільї достатньо.Накрийте начинку зверху коржем. Притисніть пальцями і смажте 1-2 хвилини і обережно переверніть на іншу сторону (зручно використовувати для цього кришку або тарілку).Приготуйте так решта п'ять кесадилий. Крок 3: подаємо кесаділью з куркою і перцем.
Подавати кесаділью з куркою і перцем потрібно теплою. Можна зі сметанним або сирним соусом і з салатом зі свіжих овочів.Приємного апетиту!
Категория: Новости