Курячі шніцелі в клярі з йогурту
Опубликованно 26.12.2019 16:20
Приготування: Крок 1: відбиваємо куряче філе.
Куряче філе наріжте вздовж тонкими скибочками.
І кожен акуратно відбийте з обох сторін. Крок 2: готуємо кляр.
У глибокій тарілці змішайте яйце з борошном (в кляр використовуйте 1/3 склянки), йогуртом і спеціями.
Ретельно перемішайте, щоб тісто стало однорідним.Склянку борошна, висипте в окрему тарілку. Крок 3: опускаємо в кляр куряче філе.
Складіть відбиті курячі шніцелі в кляр і добре перемішайте. Приберіть в холодильник мінімум на 1 годину, але можна і на всю ніч.
За 20 хвилин до смаження дістаньте шніцелі і обваляйте їх у борошні з усіх сторін. Крок 4: смажимо курячі шніцелі в клярі з йогурту.
Розігрійте на сковороді достатню кількість масла і обсмажте партіями (скільки штук входить на сковорідку за раз) шніцелі в клярі. Готуйте до золотистої скоринки з обох сторін. Крок 5: подаємо курячі шніцелі в клярі з йогурту.
Подавайте курячі шніцелі в клярі з йогурту гарячими. Вони відмінно поєднуються з салатом зі свіжих овочів і різними соусами.Приємного апетиту!
Категория: Новости