Швидкі мариновані шампіньйони
Опубликованно 28.12.2019 04:55
Приготування:
Перець нарізати невеликими шматочками.Моркву нарізати за допомогою овочечистки на тонкі смужки.У каструлю додати воду, масло, сіль, цукор, лавровий лист. Для смаку і аромату додати чорний перець горошком і запашний перець. Звичайно ж не забуваємо і про часник, який нарізаємо довільно.Вливаємо оцет. Викладаємо в каструлю болгарський перець і моркву. Зверху викладаємо печериці.Включаємо плиту на середню потужність. Постійно перемішуємо.Через кілька хвилин, гриби пустять сік. Від моменту, коли цей сік закипить, варимо три хвилини.Складаємо грибочки в чисті сухі банки. Заливаємо маринадом, в якому вони варилися і щільно закриваємо. Залишаємо остигати при кімнатній температурі. Як тільки банки охолонуть, можна відкривати і пробувати. А якщо є бажання зберігати, то відправте таку баночку або в холодильник, або на балкон, на холод. Дуже смачні грибочки готові. Приємного апетиту. Як я готую швидкі мариновані печериці, дивіться у відео. СПАСИБІ.
Категория: Новости