Пиріжки з листкового тіста з грибами
Опубликованно 29.12.2019 15:00
Приготування: Крок 1: Готуємо начинку.
Цибулю і часник очистіть і наріжте дрібними кубиками.Печериці промийте, обсушіть.
Розтопіть в сковороді приблизно 1 ч. л. вершкового масла і обсмажте в ньому цибулю з часником до прозорості.
Наріжте шампіньйони соломкою і відправте в сковорідку з цибулею. Готуйте, поки вода не виправиться. Перед закінченням смаження додайте дрібно нарізаний чебрець і розмарин. Перемішайте, зніміть з вогню. Крок 2: Розкачуємо тісто.
Листкове тісто розкачайте і поділіть на 9 прямокутників зі сторонами, приблизно рівними 10?20 див. Крок 3: Ліпимо пиріжки.
Розкладіть грибну начинку по центру прямокутників. Загорніть краї тіста, так щоб вони злиплися один з одним.Перекладіть пиріжки на деко, покритий пергаментом для запікання, верх тіста змастіть збитим яйцем і посипте зверху кунжутом. Крок 4: Запікаємо пиріжки з листкового тіста з грибами.
Запікайте пиріжки з листкового тіста з грибами в розігрітій до 170 градусів духовці протягом 20 хвилин.
Золотисті пиріжки трохи остудіть. Крок 5: Подаємо пиріжки з листкового тіста з грибами.
Подаємо пиріжки з листкового тіста з грибами в якості закуски або до гарячих страв (вони чудові з борщем, наприклад).Приємного апетиту!
Категория: Новости