Сирний рулет на Новий рік
Опубликованно 01.01.2020 05:00
Приготування: Крок 1: готуємо масу для сирного омлету.
Сир натріть на крупній тертці, перекладіть в тарілку, додайте 5 яєць, 2 столові ложки майонезу і перемішайте дуже ретельно. Крок 2: запікаємо сирний омлет.
Викладіть у форму для запікання силіконовий килимок (або пергамент для випічки хорошої якості). Викладіть сирну масу тонким рівним шаром. Сирний омлет робіть прямокутної форми.Випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 20 хвилин. Крок 3: готуємо начинку.
Розтопіть на сковороді вершкове масло і обсмажте в ньому дрібно порізану цибулю. Коли цибуля стане прозорою, додати до нього терті на крупній тертці гриби і смажте, поки з грибів не випарується вся рідина (близько 5 хвилин). Зняти з вогню, посолити, поперчити і трохи остудити. В тарілці змішайте свинячий фарш, остиглі гриби з цибулею, яйце, що залишилося, і вимочену в молоці булку (спершу потрібно віджати її від зайвого молока). Посоліть, поперчіть і ретельно перемішайте. Крок 4: звертаємо сирний рулет.
Вийміть сирний омлет з духовки і трохи остудіть. Потім змастіть тонким шаром начинки. Розподіліть фарш рівномірно, залишивши пару сантиметрів з одного довгого краю.
Скрутіть в щільний рулет (по напряму в ту сторону, де ви залишили "вільний" край), чим щільніше у вас вийде загорнути, тим красивіше закуска буде в розрізі. Крок 5: запікаємо сирний рулет.
Загорнути рулет фольгою (глянсовою стороною вниз, матовою назовні), запечатайте краю. Запікайте в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 45 хвилин.Після вийміть рулет з духовки і охолодіть його не розгортаючи фольгу. Крок 6: подаємо сирний рулет на Новий рік.
Сирний рулет перед подачею на новорічний стіл потрібно нарізати шматочками, викласти красиво на тарілку і прикрасити по своєму смаку і бажанням (наприклад соусом, майонезом і зеленню).Рулет можна подавати як гарячим, так і холодним.Приємного апетиту!
Категория: Новости