Капусняк по-польськи
Опубликованно 01.01.2020 05:00
Приготування:
Крок 1.
Наріжте ріпчасту цибулю дрібними кубиками, моркву тонкими півкільцями, капусту і картоплю наріжте невеликими кубиками, ковбасу круглими скибочками, бекон невеликими шматочками Крок 2.
Розігрійте сковороду на слабкому вогні і додайте бекон, смажте 3 хвилини на слабкому вогні, додайте в каструлю ковбасу і смажте ще 3 хвилини на слабкому вогні. Крок 3.
Додайте цибулю і моркву, продовжуйте смажити 4 хвилини на слабкому вогні, періодично помішуючи. Крок 4.
Додайте свіжу капусту і обсмажуйте ще 3 хвилини на слабкому вогні. Крок 5.
Додайте квашену капусту, картоплю, м'ясний або курячий бульйон, паприку, сіль, лавровий лист, доведіть до кипіння і зменшіть вогонь. Накрийте кришкою і варіть на слабкому вогні 15 хвилин. Крок 6.
Вимкніть вогонь, додайте дрібно нарізаний кріп і подавайте до столу.
Категория: Новости