Солянка швидка
Опубликованно 02.01.2020 07:40
Приготування: Крок 1: смажимо ковбасу з цибулею.
Цибулю наріжте дрібними кубиками, так само дрібно наріжте бекон. Ковбасу наріжте кружечками.Обсмажте спершу бекон, щоб витопити з нього жир, потім додайте цибулю і ковбасу. Коли все злегка підрум'яниться, додати томатну пасту і готуйте протягом декількох хвилин, помішуючи. Крок 2: готуємо бульйон.
Влийте воду і добре перемішайте, додайте вогонь. Додайте бульйонний кубик. Крок 3: додаємо соління.
Маслини наріжте кружечками, огірки покришіть кубиками, часник пропустіть через прес або натріть. Додайте все в суп. Крок 4: додаємо спеції.
Додайте в суп лаврове листя, перець запашний, чорний перець і сіль (якщо потрібно, спробуйте спочатку). Перемішайте і варіть протягом 15-ти хвилин. Крок 5: додаємо петрушку і лимонний сік.
Додайте нарешті нарізану петрушку і лимонний сік. Крок 6: подаємо солянку швидку.
Подавайте солянку гарячою, прикрасивши кожну порцію часточкою лимона і сметаною.Приємного апетиту! Поради до рецепту:
– Ковбасу для супу беріть жирну, щоб бульйон вийшов наваристим.
Категория: Новости