Курячі ніжки в горщику


Опубликованно 04.01.2020 11:20

Курячі ніжки в горщику

Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.

З гомілок зніміть шкіру, посоліть, поперчіть курку. Квасоля наріжте на дрібні шматочки.

Очистіть моркву і кольрабі, наріжте не шматочки середнього розміру.

Складіть овочі в глиняний горщик і перемішайте.

Почистіть цибулю і картоплю, наріжте крупно. Відправте їх у горщик. Крок 2: додаємо спеції у горщик.

Додайте духмяний перець, орегано, чебрець. Додайте оливкову олію, сіль і перець, добре перемішайте.

Покладіть поверх овочів курячі ніжки, лише злегка притопивши їх. Додайте приблизно 100 мл холодної води.

Накрийте горщик кришкою. Крок 3: запікаємо курячі ніжки в горщику.

Поставте горщик з куркою і овочами в холодну духовку розігрійте до 180 градусів. Коли духовка нагріється до 180, засічіть 1 годину і запікайте протягом цього часу.

Важливо: не ставте холодний горщик в гарячу духовку і не ставте гарячий горщик на холодну поверхню, від цього він може тріснути.Коли курка з овочами приготується, обережно дістаньте горщик, зніміть кришку і полийте його вміст лимонним соком. Крок 4: подаємо курячі ніжки, запечені у горщику.

Подавайте запечені в горщику курячі ніжки гарячими, прикрасьте їх свіжою зеленню і дольками лимона.Приємного апетиту!



Категория: Новости