Швидке в приготуванні листкове дріжджове тісто


Опубликованно 05.01.2020 03:15

Швидке в приготуванні листкове дріжджове тісто

Приготування:

Покроковий рецепт приготування листкового тіста: Готуємо необхідні продукти для швидкого приготування дріжджового листкового тіста. У кухоль з 150 мл. теплого молока висипаємо 10 гр. сухих дріжджів, 2 ст. л. цукру і добре перемішавши до однорідності прибираємо в тепле місце для того, щоб активувалися дріжджі. Двічі просіваємо 550 гр. борошна, причому другий раз для зручності на стіл, і для смаку додаємо 1 ч. л. солі. Викладаємо на борошно 150 гр. підмороженого вершкового маса шматочками, які ще раз подрібнюємо ножем як можна дрібніше. Добре перемішуємо масло з борошном руками. У кухоль з рідкою основою тесту розбиваємо одне куряче яйце і перемішавши додаємо 70 мл кип'яченої води, щоб вийшло 250 мл рідкої основи і ретельно перемішуємо. Виливаємо частинами приготовану рідку основу в борошно з маслом і починаємо замішувати тісто руками. Як можна швидше збираємо тісто в грудку додавши борошно. Готове тісто потрібно покласти в поліетиленовий мішок і прибрати мінімально на 2 години в холодильник. Дістаємо тісто з холодильника через 2,5 години, викладаємо на стіл і обробивши качалку борошном починаємо його розгортати. Тісто розкачуємо до коржі 0,5 см. товщиною, якщо потрібно додаємо борошно, щоб скалка не прилипала до тесту. Приготовану корж щільно загортаємо в рулет і розрізаємо навпіл. З приготованого ніжного пісочного тіста можна приготувати різну випічку за вашим смаком і бажанням. Готуємо смачно, готуємо просто, готуємо листкове дріжджове тісто будинку разом! Вдалого приготування тіста і чудовою всім випічки!



Категория: Новости