Салат «7448 км»
Опубликованно 06.01.2020 12:35
Приготування:
Підготувати необхідні інгредієнти. Яйця відварити заздалегідь. Сьомга у мене своя, малосольна.
Сьомгу нарізати на невеликі пластини.
Перепелині яйця очистити і нарізати на половинки.
Авокадо очистити від шкірки і нарізати на часточки. Збризнути соком лимона.
У тарілку скласти салатний мікс, викласти скибочки авокадо. Між шматочками авокадо викласти сьомгу. Довільно додати кульки моцарелли. Додати перепелині яйця.
Заправити оливковою олією.
Додати сухарики і за допомогою овочечистки натерти пластинами пармезан.
Салат готовий. Приємного апетиту.
Як я готую салат "7448 км" дивіться у відео. Спасибі.
Категория: Новости