Закуска з яєць «Павучки»
Опубликованно 07.01.2020 06:05
Приготування:
Налити в каструлю води, поставити на вогонь і чекати поки закипить. У киплячу воду опустити 3 яйця і варити 9 хвилин. Коли яйця зварилися, перекласти їх в тарілку з холодною водою. Яйця очистити від шкаралупи, розрізати на 2 половини і витягнути жовток в окрему тару. Жовток змішати з майонезом, отриману суміш перекласти назад у виїмки на яєчному білку. Маслини нарізати на половинки , 6 половинок відкладаємо в сторону. Решта 6 половинок нарізаємо ще навпіл і вздовж робимо 3 розрізу, щоб вийшли "павукові лапки". На жовток по середині викладаємо половинку маслини і до неї підставляємо 4 пари "Павукових лапок" Закуска готова. Всім приємного апетиту! Більше їжте, нікого не слухайте!
Категория: Новости