Новорічний стіл за 2 години! 8 страв для тих, хто не хоче зустріти Новий рік на кухні
Опубликованно 07.01.2020 06:05
Приготування:
Крок 2: 1???? Торт Выручайка з варенням за 30 хвилин??.
1. Збити яйця 3 хвилини з дрібкою солі, додати вершкове масло, згущене молоко. В 3 підходи додати просіяне борошно, змішану з розпушувачем. Перемішати лопаткою або віночком. 2. Вилити тісто на деко, вистелений пергаментом або силіконовим килимком, розрівняти по всій площі. Випікати 10-14 хвилин при температурі 180 градусів. У готового коржа обрізати краю, розділити його на 4 частини. 3. Вершки збити з ванільним цукром до густого стану, починаючи з малих оборотів міксера і поступово підвищуючи їх. 4. Кожен корж змастити варенням, зверху збитими вершками, верх і боки торта змастити збитими вершками, прикрасити за бажанням. Крок 3: 2???? Закуска «Кошики» ??.
1. Гриби, філе і цибулю нарізати тонкими смужками або маленькими кубиками. Обсмажити гриби на сильному вогні без додавання рослинного масла, поки з них піде волога, додати трохи олії і цибулю. Печериці обсмажити разом з цибулею. 2. Перемішати філе з натертим на терці сиром, обсмаженими грибами і цибулею, вершками. Філе не потрібно попередньо варити або смажити. Йому вистачить термічної обробки в духовці. Все посолити і поперчити за смаком, додати дрібку мускатного горіха. 3. Формочки для кексів змастити рослинним маслом. Квадрати з лаваша змочити водою, щоб вони стали більш податливими. Викласти лаваш у формочки, отримані кошики наповнити начинкою. Випікати 10-15 хвилин при температурі 180 градусів. Крок 4: 3???? Закуска «Рулет з оселедцем» ??.
1. У картоплю додати плавлений сир, потовкти товкачем до однорідності. Додати дрібно нарізану цибулю. 2. Лаваш змастити картопляним пюре, трохи присипати зеленою цибулею. Викласти шматочки оселедця і загорнути рулет. Нарізати порційно. Крок 5: 4????Закуска «Крабові кульки»??.
1. Всі інгредієнти натерти на дрібній тертці: білки окремо, жовтки окремо, крабові палички, плавлений сир. Подрібнити зубчик часнику. Білки і половину крабових паличок відкласти в сторону. Жовтки, половину крабових паличок, плавлений сир, часник перемішати, додати майонез. 2. Беремо трохи отриманої маси, кладемо по центру кілька зерен кукурудзи, формуємо кульку. Руки краще попередньо змочити. Обкачуємо кулька в білках і половині натертих крабових паличок. Ось і вийшли крабові кульки. Крок 6: 5???? Курочка з лимонною пастою і овочами??.
Вся хитрість в тому, що курочка запікається на решітці, а знизу деко з овочами, тому весь сік капає на овочі і просочує їх всіма ароматами. Така курочка запікається дуже швидко, 40-45 хвилин, завдяки цьому курка, навіть грудка, виходить дуже соковитою! 1. Дуже дрібно подрібнити часник, петрушку. Змішати з вершковим маслом часник, петрушку, цедру, лимонний сік, сіль. 2. Курку помити, обрізати зайвий жир. Вирізати їй хребет. Акуратно відокремити шкіру від м'яса і нафарширувати курочку ароматною пастою. Якщо є час, можна дати їй промаринуватися. 3. Овочі трохи посолити. Деко вистелити фольгою і змастити олією, викласти овочі. Зверху встановити решітку з куркою. Запікати при 200 градусах 45 хвилин. Крок 7: 6???? Салат «Конкурент Олів'є» ??.
Салат дуже схожий на олів'є, але більш легкий і свіжий, за смаком за рахунок пекінської капусти і помідорів. Всі інгредієнти нарізати кубиками. Заправити майонезом, посолити за смаком. Крок 8: 7???? Закуска з печінкою тріски ??.
1. Тісто нарізати на квадратики, запекти при температурі 200 градусів до рум'яності. 2. Дуже дрібно нарізати яйце і огірок. Змішати печінку тріски з яйцем і маринованим огірком. 3. Отримані подушечки з тіста розділити вздовж навпіл і змастити паштетом. Крок 9: 8???? Салат «А-ля Грецький» ??.
1. Для соусу змішати олію, оцет, цукор, сіль, прованські трави. 2. Всі інгредієнти нарізати кубиками. Все змішати, крім бринзи. Полити зверху соусом і викласти бринзу.
Категория: Новости