Рулет з плавленого сиру з салямі та яйцями


Опубликованно 09.01.2020 16:40

Рулет з плавленого сиру з салямі та яйцями

Приготування:

З плавлених сирків зняти упаковку і помістити їх в поліетиленовий пакет так, щоб вони знаходилися близько один до одного. Відправляємо пакет в мікрохвильову піч на максимальну потужність і гріємо їх по 30 секунд з кожної сторони. Сирки в пакеті викладаємо на дошку і приминаем ложкою, пакет при цьому повинний бути добре выпрямлен. Далі беремо качалку і розкачуємо сирки в однорідний сирний млинець. Якщо млинець теплий, залишаємо його на столі до повного охолодження і відправляємо в холодильник на 30 хвилин, якщо вже в процесі розкочування охолов – відразу відправляємо в холодильник. Поки сирний млинець відпочиває в холодильнику, займемося приготуванням начинки. Для цього відваримо яйця, відділити білки від жовтків і потремо білки і жовтки окремо на дрібній тертці. Також на дрібній тертці потремо часник, распакуем салямі. Приготуємо заправку для начинки. Для цього в глибокій тарілці змішуємо сметану і майонез, додамо часник, за бажанням можна додати трохи солі і чорного меленого перцю. Додамо 2 ложки заправки в потерті білки, 2 ложки жовтки і ретельно перемішати. Готовий сирний млинець дістаємо з холодильника і дістаємо з пакета, я зазвичай зрізаю краю пакета ножицями, тоді сирний млинець добре дістається. Начиняємо сирний рулет. Першим шаром викладаємо потертий білок. Другим шаром – салямі. Зверху на салямі викладаємо яєчний жовток і акуратно згортаємо рулет. Докрутити до кінця рулет, загортаємо його в цей же пакет і відправляємо в холодильник на 30 хвилин. Кріп дрібно поріжемо і обсыплем їм готовий рулет. Поріжемо на порційні шматки і подамо до столу. Рулет з плавленого сиру з салямі і яйцями готовий! Більш детальний процес приготування рулету дивіться на відео. Приємного апетиту!



Категория: Новости