Тефтелі, як у мами
Опубликованно 10.01.2020 12:10
Приготування:
Підготувати необхідні інгредієнти. Свинячу грудинку попередньо заморозити.Нарізати обидва види м'яса і пропустити через м'ясорубку разом з однією цибулиною.Додати до фаршу сіль, чорний перець і яйце. Перемішати і добре відбити фарш. Формувати маленькі тефтелі, розміром приблизно як волоський горіх.Обсмажити на рослинному маслі. Приготувати соус. Цибулю дрібно нарізати і тушкувати його на маленькій потужності плити.Додати борошно і помішуючи обсмажити цибулю разом з борошном.Поступово вливаючи воду, помішуючи, довести соус до потрібної консистенції. Як дуже рідка сметана.Посолити, поперчити і перемішати. Соус готовий. Подавати тефтелі приправивши їх соусом. Приємного апетиту.Як я готую тефтелі під цибульним соусом, дивіться у відео. СПАСИБІ.
Категория: Новости