Сало, запечене в гірчичному маринаді


Опубликованно 10.01.2020 19:30

Сало, запечене в гірчичному маринаді

Приготування:

Для приготування цього рецепту краще брати пузанину. Шматок сала помити і обсушити паперовими рушниками. Часник почистити і порізати на смужки. В салі зробити надрізи і нашпигувати салом часником з усіх боків. Приготувати маринад – для цього змішати в мисці гірчицю з сіллю і приправою для сала, все добре перемішати. Маринадом добре натерти шматок сала, загорнути його у фольгу і відправити маринуватися в холодильник мінімум на 12 годин. Після маринування, не розгортаючи шматок сала, в цій же фользі поміщаємо його в форму для запікання і відправляємо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин. Після закінчення зазначеного часу знімаємо фольгу і запікаємо сало ще 20 хвилин. Остуджуємо сало в духовці, остигле сало відправляємо в холодильник на 2 години. Готове сало ріжемо і подаємо до столу. Сало виходить смачним і ніжним, чудово виглядає в м'ясної нарізки на святковому столі.

Сало, запечене в гірчичному маринаді, готово! Більш детальний процес приготування дивіться на відео. Приємного апетиту!



Категория: Новости