Приголомшливий пиріг з яблуками «Шарлатанка»
Опубликованно 11.01.2020 00:20
Приготування:
5 яєць з збиваю зі склянкою цукру в пишну піну. Вливаю 150 гр. розтопленого вершкового масла. Проціджую борошно з розпушувачем і всипаю щіпку ваніліну. Швиденько збиваю міксером на малих обертах.
1 кг. яблук очищаю і розрізаю на скибочки. Посипаю корицею, перемішую і розподіляю по дну форми. Зверху виливаю тісто, розрівнюю і посипаю пелюстками мигдалю.
Випікаю в розігрітій до 180*С духовці на середньому рівні приблизно 40-50 хвилин. Готовність перевірити дерев'яною паличкою.
Готовий пиріг остуджую і посипаю цукровою пудрою.
Категория: Новости