Куряче філе з ананасами в сирній шубці


Опубликованно 12.01.2020 06:35

Куряче філе з ананасами в сирній шубці

Приготування:

Крок 1.

Готувати страву я почала з маринування лука. Середню цибулину порізала півкільцями, посолила, поперчила, додала цукор, оцет і воду. Все добре перемішала і відставила поки готувала курку. Крок 2.

Куряче філе промила під проточною водою і порізала на порційні шматочки. Злегка відбила. Посолила і посипала спеціями за смаком. Смажила при сильному вогні на розігрітій сковороді до золотистого кольору (так м'ясо залишається соковитим всередині). Крок 3.

На готове куряче м'ясо поклала маринований цибулю, потім консервований ананас і все присипала твердим сиром. Випікала в розігрітій духовці (200°) до розплавлення сиру, приблизно, п'ять хвилин.Сподіваюся вам сподобається. Приємного апетиту!



Категория: Новости