5 рецептів солодощів за 5 хвилин
Опубликованно 18.01.2020 06:30
Приготування:
1. Десерт з авокадо і банана
Очищені авокадо з бананом збити блендером в однорідну масу.
2. Цукерки з горіхів і сухофруктів
За допомогою блендера подрібнити волоські горіхи і м'ясистий чорнослив (), якщо чорнослив сухий, залийте його окропом і залиште на 10 хвилин. перебиваю все досить дрібно, але не в однорідну масу, а так, щоб залишилися маленькі шматочки. Сушену вишню нарізати на невеликі шматочки. Всі інгредієнти змішати між собою. Повинна вийти пластична маса. Для панірування мигдальні пелюстки подрібнити руками. З підготовленої маси сформувати кульки, обваляти в мигдалевих пелюстках і притиснути руками, щоб не обсипалися. Залишилася масою наповнити силіконову форму для льоду, відправити форму з цукерками в морозильну камеру на 20-30 хвилин, щоб зручно було витягти.
3. Кекс у чашці
Змішати всі інгредієнти за допомогою ручного віночка.
Формочки змастити рослинним маслом. Наповнити тістом до половини і готую в мікрохвильовій печі при максимальній потужності (у мене це 800 ват.) 3 хвилини! Кекс виходить м'яким, пористим, з насиченим шоколадним смаком!
4. Банани в клярі
Змішати яйце, кефір, сіль, цукор, соду. Перемішати. Додати борошно. Перемішати.
Банани нарізати на кружечки.
Кожен занурити в тісто і обсмажити на сковороді з рослинною олією до рум'яності з двох сторін. Зручно це робити за допомогою 2 вилок. Зняти на паперові рушники. Можна доповнити цукровою пудрою.
5. Брусочки з листкового тіста з начинкою
Малину з бананом перебити блендером, додаю крохмаль і перемішати. За смаком можна додати цукор. У цьому рецепті банан можна не використовувати.
Листкове тісто кладу поруч один біля одного на деко вистелений фольгою. Зверху розподілити начинку не товстим шаром по всій поверхні.
Зверху накрити такими ж листами листкового тіста. Змастити жовтком взболтанным з 1 ст. л. молока. Розрізати поперек на смужки, товщиною 1 див Посипати подрібненими в блендері волоськими горіхами, змішаними з цукром за смаком. З фольги зробити бортики, щоб начинка не витікала і не пригоріла.
Випікати в духовці при температурі 180*С до готовності.
Категория: Новости