Полуниця в беконі


Опубликованно 18.01.2020 06:30

Полуниця в беконі

Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.

Скибочки бекону (поршутто) розріжте уздовж навпіл. Посипте полуницю чебрецем, поєднання шалене! Кожну полуницю загорніть в шматочок шинки. Скріплювати нічим не потрібно. Обов'язково додайте всередину разом з полуницею листочок базиліка. Крок 2: запікаємо полуницю в беконі.

Розтопіть вершкове масло і пензлем промажте бекон зверху, щоб вийшла рівномірна скоринка.Розігрійте духовку до 220 градусів. Готуйте полуницю в беконі в режимі гриль протягом 2-х хвилин. Подавайте відразу ж після приготування. Крок 3: подаємо полуницю в беконі.

Полуницю в беконі подавайте з м'яким сиром. На тарілці для подачі посипте її перцем і їжте, поки гаряча закуска.Приємного апетиту!



Категория: Новости