Полуниця в беконі
Опубликованно 18.01.2020 06:30
Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.
Скибочки бекону (поршутто) розріжте уздовж навпіл. Посипте полуницю чебрецем, поєднання шалене! Кожну полуницю загорніть в шматочок шинки. Скріплювати нічим не потрібно. Обов'язково додайте всередину разом з полуницею листочок базиліка. Крок 2: запікаємо полуницю в беконі.
Розтопіть вершкове масло і пензлем промажте бекон зверху, щоб вийшла рівномірна скоринка.Розігрійте духовку до 220 градусів. Готуйте полуницю в беконі в режимі гриль протягом 2-х хвилин. Подавайте відразу ж після приготування. Крок 3: подаємо полуницю в беконі.
Полуницю в беконі подавайте з м'яким сиром. На тарілці для подачі посипте її перцем і їжте, поки гаряча закуска.Приємного апетиту!
Категория: Новости