Курячі котлети з сиром


Опубликованно 20.01.2020 00:45

Курячі котлети з сиром

Приготування:

Підготувати всі інгредієнти для приготування котлет. Замість твердого сиру можна взяти плавлений сирок, але мені з твердим сиром подобається більше. Куряче філе вимити, обсушити паперовим рушником і нарізати дрібними шматочками. Не хочете різати — можна філе пропустити через м'ясорубку з дуже крупними гратами (0,5 см). Твердий сир потерти на дрібній тертці. Часник пропустити через прес.

У глибокій мисці змішати порізане куряче філе, сир, часник, вбити яйце, додати сметану, майонез, посолити, поперчити і добре перемішати. Поступово додати борошно. В залежності від якості продуктів кількість борошна варіюється від 1 до 2 столових ложок, потрібно щоб котлетна маса була не дуже рідкої і котлети добре прилягали. Додавши борошно, залишити масу на 10 — 15 хвилин. На сковороді розігріти олію, викладати ложкою котлети і обсмажувати з двох сторін до золотистого кольору. Подавати січені котлети з сиром можна з будь-яким гарніром. Надзвичайно ніжні і швидкі в приготуванні котлети з сиром готові! Більш детальний процес приготування дивіться на відео.Приємного апетиту!



Категория: Новости