Перець, фарширований булгуром, грибами і креветками


Опубликованно 21.01.2020 12:10

Перець, фарширований булгуром, грибами і креветками

Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.

Креветки розморозьте, помідори наріжте кубиками, гриби покришіть тонкими скибочками. Перець промийте, зріжте з них верхівки і виріжте насіння. Часник пропустіть через прес. Крок 2: готуємо начинку.

Розігрійте на сковороді олію і обсмажте цибулю до прозорості. Додайте помідори і тушкуйте, поки вони не почнуть розвалюватися. Додайте гриби, залийте бульйоном і тушкуйте кілька хвилин.Додати булгур і продовжуйте готувати.Якщо крупа вбере весь соус, додайте трохи вина.Готуйте до м'якості булгуру. В останні 3 хвилини приготування додайте креветки і нарізану петрушку. Посоліть, поперчіть, додайте часник і чилі.Дайте начинці охолонути, щоб наповнювати перці, не обпалюючись, і нафаршируйте овочі. Крок 3: запікаємо перець, фарширований булгуром, грибами і креветками.

Фаршируйте перці відразу у формі. Потім накрийте їх верхівками, а заповніть форму томатним соусом (якщо у вас покупної, а не домашній, то розбавте його бульйоном).Запікайте в розігрітій духовці протягом 30-40 хвилин. Крок 4: подаємо перець, фарширований булгуром, грибами і креветками.

Прикрасьте фаршировані булгуром, грибами і креветками перці свіжою зеленню і подавайте гарячими.Приємного апетиту!



Категория: Новости