Салат з трьох інгредієнтів
Опубликованно 22.01.2020 18:35
Приготування:
Яловичину відварюю до повної готовності, варю в підсоленій воді, лавровим листком і цибулиною. Закладаю м'ясо в киплячу воду і варю з моменту закипання 1,5 години. Остуджую в бульйоні, щоб м'ясо було не таким сухим і нарізаю на тонкі скибочки. Можна розібрати м'ясо на волокна.
Буряк відварюю, очищаю і натираю на крупній тертці.
Для заправки зубчик часнику пропускаю через прес, додаю до майонезу і перемішую.
Квашену капусту віджимають від зайвого соку і кладу в салатник, додаю підготовлені інгредієнти і все добре перемішую. Форму для кексу устеляю харчовою плівкою. Викладаю салат і ущільнюю, особливо кути. Зверху кладу блюдо і перевертаю. Знімаю плівку. Лопаткою подравниваю салат по необхідності. На дрібну тертку тру шматочок сиру безпосередньо перед подачею на стіл, щоб сир не заветрівся. Прикрашаю листочками петрушки і помідорами черрі. Можна прикрасити простіше: петрушкою і калиною.Друзі всіх з наступаючими святами і всього вам найкращого!
Категория: Новости