Печінка по-царськи на Новорічний стіл! Смачніше печінки я не їла!
Опубликованно 25.01.2020 01:35
Приготування:
Печінку очистити від плівки. Розрізати на невеликі шматки і подрібнити в чаші блендера. Додати сіль і чорний мелений перець. яйця збовтати віночком, влити молоко, манну крупу і з'єднати з печінкою.
Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на крупній тертці. Обсмажити на рослинному і вершковому маслі. Посолити і поперчити за смаком. Форму застелити фольгою. Морква розподілити (притискаючи) по дну і бортикам, заввишки +/- 4-5 див Кілька маринованих грибочків розрізати навпіл. Вставити їх по зовнішньому борту, притискаючи до стінки, щоб була видна ніжка. Заповнити форму печінкової масою і готувати при 170*С на середньому рівні без конвекції 70 хвилин. По закінченні цього часу, залишити в духовці ще на 15 хвилин. Остудити при кімнатній температурі. Перевернути на блюдо, зняти фольгу. Низ запіканки зовні і всередині змастити майонезом з допомогою чайної ложки. Потім обсипати кропом зовні і всередині. Серединку наповнити помідорами чері і прикрасити кропом.
Категория: Новости