Цей салат просто знахідка! Салат «Філадельфія» або «Ледачі суші»


Опубликованно 25.01.2020 01:35

Цей салат просто знахідка! Салат «Філадельфія» або «Ледачі суші»

Приготування:

Для цього салату можна брати спеціальний рис для суші, а можна використати звичайний рис, але обов'язково беріть круглозернистий.Рис добре промити кілька разів. Залити водою, дати закипіти і варити на маленькому вогні 15 хвилин. Вимкнути вогонь, в каструлю з рисом покласти кілька паперових рушників або накрити звичайним рушником. Залишити на 10 хвилин, щоб в рушник вбралася зайва волога. Змішати оцет, цукор і сіль. Заправити рис приготованим соусом. Дати рісу повністю охолонути. В одну частину рису додати 2 подрібнених листа норі. Можна весь рис зробити з норі, тоді беріть 4 листа норі. Половину риби нарізати кубиками, половину тонкими слайсами. Огірок і авокадо теж нарізати кубиками. Щоб авокадо не темнів, збризніть його соком лимона. Розмір кубиків можете регулювати індивідуально, мені подобаються великі, щоб виразно відчувався смак кожного інгредієнта. Збираємо салат: перший шар рис з норі, червона риба кубиками, огірок, рис, авокадо, червона риба слайсами у формі трояндочок. На кожен шар викладаємо трохи вершкового сиру. Авокадо і червону рибу трояндочками раджу викладати безпосередньо перед подачею, щоб авокадо не темнів, а риба не заветривалась. Подаємо з соєвим соусом, васабі і імбиром.



Категория: Новости