Курка в солодко-гострому маринаді


Опубликованно 26.01.2020 13:10

Курка в солодко-гострому маринаді

Приготування: Крок 1: маринуємо курку.

Курячі гомілки промийте, обсушіть, покладіть в тарілку, додайте соєвий соус, масло з чилі, подрібнений часник, коріандр, прованські трави, сіль, перець і перемішайте. Накрийте харчової плівкою і приберіть в холодильник на 2 години.Очистіть моркву і наріжте на тонкі смужки. Покришіть цибулю півкільцями. Крок 2: запікаємо курку в солодко-гострому маринаді.

Змастіть форму для запікання олією і покладіть в неї курку з маринаду, цибулю та моркву, добре перемішайте і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин.Перед самою подачею наріжте зелену цибулю, посипте їм готову курку і ставте страву на стіл. Крок 3: подаємо курку в солодко-гострому маринаді.

Ароматні курячі гомілки відмінно поєднуються з гарніром з рису або картопляного пюре. До речі буде і салат зі свіжих овочів.Приємного апетиту!



Категория: Новости