Шурпа з баранини по-східному


Опубликованно 29.01.2020 04:25

Шурпа з баранини по-східному

Приготування:

Готуємо необхідні продукти зі спеціями для приготування наваристого супу шурпа. Ретельно промиваємо та нарізаємо великими шматками 1 кг свіжої баранини на кістці. Наливаємо в каструлю з товстим дном воду, викладаємо в неї м'ясо і ставимо на плиту, яку включаємо на вогонь трохи більше середнього. У каструлю з м'ясом додаємо для смаку та прозорості бульйону трохи ріпчастої цибулі з морквою, для аромату чорний перець горошком і закривши кришкою, доводимо до кипіння. Нарізаємо досить дрібним кубиком 2 головки ріпчастої цибулі. Збираємо піну з каструлі з закипевшим бульйоном і перемикаємо плиту на малий вогонь. Викладаємо нарізану ріпчасту цибулю в каструлю з м'ясним бульйоном і накривши кришкою продовжуємо процес готування. Нарізаємо півкільцями товщиною 1 див одну моркву і викладаємо її в каструлю через годину з невеликим, коли м'ясо вже повністю готове і починає відходити від кістки. Нарізаємо четвертинками 5-6 шт. очищеної картоплі і викладаємо в каструлю підвищивши градус варіння. Великою соломкою нарізаємо 2 шт. болгарського перцю і кільцями 0,5 шт. дунганского перцю. Викладаємо в каструлю нарізані великими часточками 200 гр. томатів, додаємо сіль за смаком і добре перемішуємо. Нарізаний болгарський і дунганскій перець викладаємо в каструлю і проварюємо 5-7 хвилин, закривши кришкою на малому вогні. Додаємо в каструлю 0,5 ч. л. зіри, 2 ст. л. сушеної зелені базиліка з петрушкою, 1 шт. лаврового листа, суміш перців за смаком, один червоний гострий перець, даємо супу настоятися 10 хвилин і ситне блюдо готове. Готуємо разом, готуємо просто, готуємо вдома найсмачніші страви з доступних продуктів за нашими рецептами! Приємного всім апетиту!



Категория: Новости