Суп «Солянка»
Опубликованно 29.01.2020 04:25
Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.
Промийте свинину і яловичину наріжте м'ясо великими кубиками.Ковбасу розріжте навпіл уздовж і покришіть тонкими скибочками.Бекон наріжте кубиками.Наріжте дрібно цибулю і огірки.Часник потрібно натерти або пропустити через прес. Крок 2: варимо суп.
На дно товстостінної каструлі нагрійте масло, викладіть в нього яловичину зі свининою, посоліть, поперчіть і смажте 2-3 хвилини, часто помішуючи.Додайте духмяний перець, лавровий лист і влийте 1,5 літра води. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть під кришкою близько 30-ти хвилин.Обсмажте бекон з ковбасою і додайте їх у суп.Після на тій же сковорідці розтопіть ще вершкового масла, обсмажте цибулю, часник до прозорості і додайте огірки з томатною пастою. Смажте ще 2-3 хвилини, потім додати всі в суп.Варіть солянку ще 10-15 хвилин. Крок 3: подаємо солянку.
Подавайте солянку з оливками, часточками лимона і сметаною. Дуже смачно!Приємного апетиту! Поради до рецепту:
– Пам'ятайте, що на наступний день солянка стає солонішою, тому краще недосолити, ніж пересолити.
Категория: Новости