Солянка з беконом


Опубликованно 01.02.2020 14:55

Солянка з беконом

Приготування: Крок 1: варимо м'ясо.

Яловичину промийте, покладіть в каструлю, залийте 3-ма літрами води. Додайте очищену моркву і варіть, поки м'ясо не стане м'яким. Не забувайте знімати пінку час від часу.Після того, як м'ясо приготується, вийміть його, остудіть і наріжте на кубики середньої величини. Крок 2: додаємо бекон.

Дістаньте з бульйону моркву. Покладіть нарізаний на смужки бекон і нарізаний тонкими скибочками часник. Варіть на повільному вогні під кришкою. Крок 3: запікаємо лопатку.

Лопатку запечіть в духовці на сильному вогні, на решітці до рум'яного кольору з усіх сторін (під лопатку постеліть фольгу або деко підставте, щоб жир не забруднив вам дно духовки).Запечену лопатку наріжте на шматочки. Наріжте так само ковбасу і додайте разом з лопаткою в бульйон. Крок 4: готуємо зажарку.

Наріжте цибулю кубиками і обсмажте до прозорості на маслі, а потім додайте до нього нарізані кубиками солоні огірки. Смажте всі разом 3-5 хвилин. Так огірки стануть ароматніший. Крок 5: доводимо солянку до готовності.

Додайте смажені огірки з цибулею в бульйон, додайте консервовані помідори (якщо вони у вас цільні, наріжте заздалегідь). Посоліть, поперчіть і варіть протягом 20-30 хвилин. В кінці додайте нарізане варене м'ясо. Крок 6: подаємо солянку з беконом.

Розкладіть солянку з беконом по тарілках, прикрасьте сметаною, нарізаною петрушкою, маслинами і подавайте до столу!Приємного апетиту! Поради до рецепту:

– Якщо помідори і огірки дали занадто багато кислинки, додайте в суп трохи цукру для того, щоб врівноважити смак.



Категория: Новости