Новорічний листковий салат з куркою
Опубликованно 02.02.2020 00:20
Приготування:
Готуємо необхідні продукти для приготування смачного салату з копченою курячою грудкою. Починаємо приготування салату і дрібно нарізаємо одну головку ріпчастої цибулі. Готуємо маринад і викладаємо нарізану цибулю в миску, додаємо 0,5 ст. л. солі, 0,5 ст. л. цукру, 1 ст. л. оцтової есенції, потім заливаємо окропом і добре перемішуємо всі інгредієнти. Нарізаємо дрібним кубиком одну копчену курячу грудку, також нарізаємо дрібним кубиком 2 шт. солодкого болгарського перцю. На великій тертці натираємо 3 шт. вареного в мундирі картоплі. Натерту картоплю рівномірно першим шаром викладаємо в тарілку і робимо зверху сіточку з майонезу. Наступним шаром викладаємо нарізану курячу грудку і робимо зверху сіточку з майонезу. Після того як цибуля добре замариновался обов'язково промиваємо під проточною холодною водою і зливаємо всю воду. Добре розрівнюючи наступним шаром викладаємо цибулю і наносимо зверху чергову сіточку з майонезу. Наступним шаром викладаємо нарізаний червоний солодкий перець, добре ущільнюємо і наносимо зверху сіточку з майонезу. Натерті на крупній тертці білки від чотирьох курячих яєць викладаємо черговим шаром, потім розрівнюємо і зверху, і з боків робимо сіточку з майонезу. Натираємо на крупній тертці 150 гр. сиру твердих сортів, після чого викладаємо рівним шаром зверху та боків салату, потім робимо тоненьку сіточку з майонезу. Викладаємо і ущільнюємо останній шар з чотирьох натертих курячих жовтків. Зверху прикрашаємо салат зеленим горошком, паприкою з маслинами і кукурудзою. Готуємо разом, готуємо просто, готуємо вдома найсмачніші страви з доступних продуктів за нашими рецептами! Приємного всім апетиту!
Категория: Новости