Збірна солянка


Опубликованно 02.02.2020 00:20

Збірна солянка

Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.

Ковбасу і шинку наріжте кубиками невеликого розміру. Моркву, корінь селери, корінь петрушки і цибулю очистіть. Цибулю наріжте на навпіл, половинку залиште цілою, а іншу накришити кубиками. Моркву і петрушку натріть. Кубиками ж наріжте огірки, каперси подрібнити. Крок 2: готуємо бульйон.

Налийте воду (приблизно 2 літри) в каструлю, додайте селеру, половину цибулі та яловичину. Доведіть до кипіння і варіть під кришкою близько 1 години. Крок 3: додаємо зажарку.

У сковороді нагрійте трохи рослинного масла. Обсмажте половину цибулини, додайте моркву і петрушку. Покладіть лавровий лист. Тушкуйте до м'якості близько 10 хвилин. Час від часу підливайте в бульйон овочі з каструлі.Додайте ковбасу і шинку, влийте томатний сік (або розведену бульйоном томатну пасту) і перемішайте. Тушкуйте ще 10 хвилин.Вийміть з бульйону м'ясо (наріжте його на невеликі шматочки) і овочі. У бульйон покладіть засмажку з томатним соком. Додайте нарізані огірки і каперси, поверніть порізане м'ясо.Додайте перець, ще лаврове листя і посоліть, якщо потрібно. Готуйте разом близько 10-15 хвилин. Додайте часточки лимона. Після дайте постояти солянці під кришкою без вогню хвилин 5-7. Крок 4: подаємо збірну солянку.

Подавайте збірну солянку зі сметаною або вершками і маслинами. Це ароматний і дуже смачний суп!Приємного апетиту!



Категория: Новости