Косичка з свинини з вершковим маслом


Опубликованно 03.02.2020 01:10

Косичка з свинини з вершковим маслом

Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.

Кожен шматочок вирізки розріжте вздовж на три смужки, не дорізуючи з одного боку до кінця.

Наріжте чебрець і розмарин ножем, змішайте з сіллю і перцем, змішайте з маслом кімнатної температури, розім'явши гарненько.Отриманою сумішшю промажте смужки м'яса і сплетіть в косичку кожну вирізку окремо. Кінці закріпіть зубочистками. Крок 2: запікаємо косичку з свинини з вершковим маслом.

Складіть зібрані в кіски вирізки в форму для запікання і накрийте фольгою.Поставте в розігріту до 200 градусів духовку на 35 хвилин. Потім зніміть фольгу, зменшіть температуру до 180 градусів і запікайте ще 30 хвилин, періодично поливаючи м'ясо розплавиться маслом з дна форми. Крок 3: подаємо косичку з свинини з вершковим маслом.

Подавайте свинину з вершковим маслом гарячої, відразу після приготування. Дістаньте зубочистки і подайте на блюді з запеченою картоплею.Приємного апетиту!



Категория: Новости