Ситний обід на всю родину
Опубликованно 03.02.2020 01:10
Приготування:
До яйцю додаю сіль, воду, розмішую і поступово вводжу просіяне борошно, замішую туге тісто, кладу в пакет і на 15 хвилин відправляю в холодильник.
Цибулю нарізаю, морква натираю на крупній тертці і обсмажую до прозорості цибулі.
У фарш додаю 50 мл води, сіль, перець, приправи і добре розмішую.
Сиру картоплю натираю на крупній тертці, віджимають і збризкую соком лимона.
Тісто ділю на дві частини, одну частину розкачую дуже тонко, другу частину тіста відправляю в морозилку, для наступного разу. На тісто викладаю фарш, зелень, картопля і повертаю в рулет. Ріжу на шматочки близько 4 см, викладаю в сковороду на обсмажені цибулю з морквою.
Роблю заливку змішавши томатну пасту, сметану і мелений перець, заливаю рулетики, накриваю кришкою і тушу на повільному вогні 30 хв після закипання.Подавати можна зі сметаною, посипавши рубаною зеленню.
Категория: Новости