Ситний обід на всю родину


Опубликованно 03.02.2020 01:10

Ситний обід на всю родину

Приготування:

До яйцю додаю сіль, воду, розмішую і поступово вводжу просіяне борошно, замішую туге тісто, кладу в пакет і на 15 хвилин відправляю в холодильник.

Цибулю нарізаю, морква натираю на крупній тертці і обсмажую до прозорості цибулі.

У фарш додаю 50 мл води, сіль, перець, приправи і добре розмішую.

Сиру картоплю натираю на крупній тертці, віджимають і збризкую соком лимона.

Тісто ділю на дві частини, одну частину розкачую дуже тонко, другу частину тіста відправляю в морозилку, для наступного разу. На тісто викладаю фарш, зелень, картопля і повертаю в рулет. Ріжу на шматочки близько 4 см, викладаю в сковороду на обсмажені цибулю з морквою.

Роблю заливку змішавши томатну пасту, сметану і мелений перець, заливаю рулетики, накриваю кришкою і тушу на повільному вогні 30 хв після закипання.Подавати можна зі сметаною, посипавши рубаною зеленню.



Категория: Новости