Курячий суп з яєчною локшиною по-домашньому
Опубликованно 05.02.2020 16:05
Приготування:
Готуємо необхідні продукти зі спеціями для приготування смачного курячого супу з домашньою локшиною.Для приготування локшини у велику миску розбиваємо два курячих яйця, додаємо дрібку солі, наливаємо 1 ст. л. рослинного масла і добре перемішуємо.Частинами додаємо в миску просіяне борошно і перемішуємо вінчиком, після чого продовжуємо замішувати тісто руками. Викладаємо тісто на присипаний борошном стіл і добре його замішуємо близько 10-15 хвилин, потім прибираємо на 30 хвилин у целофановий пакет. Наливаємо в підходящу каструлю 3 літри води, викладаємо нарізаний шматочками 1 кг. курячого м'яса і доводимо до кипіння на високому вогні плити. Для заправки супу дрібно нарізаємо одну головку ріпчастої цибулі. Наливаємо за смаком рослинне масло в сковороду викладаємо цибулю, який злегка обсмажуємо. На великій тертці натираємо одну моркву, після чого викладаємо моркву до цибулі в сковороду і перемішавши злегка обсмажуємо близько 2-х хвилин. З закипевшего в каструлі бульйону знімаємо піну, яка утворилася. Викладаємо в каструлю з бульйоном для смаку і аромату 0,25 головки ріпчастої цибулі, 0,25 шт. моркви, чорний перець горошком за смаком зелені живці, після чого закриваємо каструлю кришкою і продовжуємо процес приготування регулюючи вогонь плити. Поділяємо тісто на шматочки, робимо з них коржики і розкачуємо на присипаному борошном столі до тонких коржів. Складаємо отримані коржі своєрідний конус і дуже тонко нарізаємо гострим ножем. Прибираємо через 30 хвилин додані для приготування ароматного бульйону овочі з каструлі. Викладаємо в каструлю приготовану засмажку з сковороди і додаємо за смаком сіль, потім закриваємо кришкою і, додавши вогонь плити, доводимо до кипіння. Приготовлену локшину викладаємо в каструлю з закипевшим бульйоном, перемішуємо і 2-3 хвилини готуємо суп, після чого вимикаємо плиту. Додаємо в каструлю за смаком сушену зелень, лавровий лист, суміш перців і перемішавши закриваємо каструлю кришкою і даємо супу трохи настоятися. Розливаємо наваристий і ароматний суп по тарілках, додаємо за смаком розрізані навпіл варені перепелині яйця і подаємо до столу. Готуємо разом, готуємо просто, готуємо вдома найсмачніші страви з доступних продуктів за нашими рецептами! Приємного всім апетиту!
Категория: Новости