Сирні коржики на сковороді
Опубликованно 06.02.2020 11:50
Приготування:
Готуємо необхідні продукти для приготування апетитних сирних коржів. Починаємо приготування і просіваємо у велику миску 500 гр. борошна, додаємо 0,5 ч. л. солі і перемішуємо. Виливаємо в миску 300 мл теплої кип'яченої води і замішуємо тісто, перемішуючи виделкою. Продовжуємо замішувати тісто руками, після чого викладаємо його на стіл і трохи вимішуємо. З приготовленого тіста формуємо ковбасу, яку нарізаємо приблизно на п'ять рівних частин. З кожного шматочка тіста формуємо коржик, яку рясно змащуємо рослинним маслом. Викладаємо коржі на тарілку, зверху накриваємо їх серветкою і даємо 20 хвилин постояти для вироблення клейковини. По закінченні часу викладаємо кожну паляницю на стіл, змащуємо рослинним маслом і руками розтягуємо тонко-тонко на столі, в деяких місцях до прозорості тесту. Кожну корж складаємо до потрібної форми, випрямляти і викладаємо на неї по центру близько 2 ст. л. натертого сиру. Складаємо коржик з двох сторін і добре склеюємо краю. Викладаємо кожну корж в суху і нагріту на плиті сковороду. Накриваємо сковороду кришкою і обсмажуємо коржик з одного боку приблизно 2 хвилини на вогні плити трохи більше середнього. По закінченні часу корж в сковороді перевертаємо, змащуємо вершковим маслом за смаком і закривши сковороду кришкою обсмажуємо 1 хвилину з другої сторони. Кожну корж перевертаємо і викладаємо з сковороди на тарілку, після чого змащуємо вершковим маслом за смаком. Готуємо разом, готуємо просто, готуємо вдома найсмачніші страви з доступних продуктів за нашими рецептами! Приємного всім апетиту!
Категория: Новости