Піца на тонкому тісті без дріжджів


Опубликованно 06.02.2020 11:50

Піца на тонкому тісті без дріжджів

Приготування:

У глибоку ємність насипати борошно, додати 70 мл води, сіль, 1 ч. л. цукру і оливкове масло. Добре перемішати. Посипати стіл борошном і перенести тісто на нього, тісто також посипати борошном. Добре замішати, доки не вийде еластичне тісто, при цьому вона не буде прилипати до рук. Прибрати тісто в ємність і дати відпочити 10 хвилин, а в цей час підготувати начинку і соус. На розігріту сковорідку додати оливкової олії і видавити часник, обсмажити пару хвилин. Додати томатну пасту, трохи обсмажити її. Додати 100 мл води, 1,5 ст. л. цукру, орегано і базилік, добре перемішати. Обсмажувати, поки соус не загусне. Якщо трави в соусі занадто великі, то рекомендую перемолоти його в блендері, так і смак стане насиченим. Соус готовий, тепер до начинки. Тонко нарізати свинячий карбонад, печериці і томат. Сири (обов'язково моцарелла, другий сир може бути будь-який, але повинен добре плавиться) натерти на крупній тертці. Посипати стіл борошном, викласти на нього тісто і розкачати розміром з майбутню піцу, товщина тесту — 4-5 мм. Перенести тісто на деко і сформувати невеликі бортики. Відправити основу для піци в розігріту до 200°С духовку на 2 хвилини, щоб тісто пропеклося. Тепер нанести на тісто соус, посипати половиною сиру, зверху викласти скибочки карбонаду, томатів і грибів, і ще раз посипати сиром. Поставити запікатися в духовку ще на 6 хвилин при 200°С. Піца готова. Виходить смачно, швидко і при цьому дуже просто! Не потрібно чекати, поки тісто підніметься/) Всім приємного апетиту! Більше їжте, нікого не слухайте!



Категория: Новости