Курка на пивний банку


Опубликованно 07.02.2020 05:35

Курка на пивний банку

Приготування:

Курку вимити і обсушити паперовим рушником.Приготувати маринад: для цього змішати сметану з сіллю і приправою для курки. Для приготування маринаду можете використовувати будь-які спеції, які вам подобаються, але я думаю, що у приправи для курки є всі необхідні для курячого м'яса компоненти, тому буду користуватися їй.Змастити курку маринадом зсередини і зовні і залишити на 40-45 хвилин маринуватися. Банку з пивом вимити, відлити з неї рівно половину пива і загорнути банку в харчову фольгу.Поставити банку в форму для запікання (краще банку ставити не просто на деко, а саме в форму, так як при запіканні з курки буде виділятися трохи рідини) і насадити згори на неї мариновану курку.Поставити запікатися в розігріту до 190°С духовку на 80-90 хвилин (залежить від розміру курки). Буває, що радять прикривати верх курки листом фольги, щоб не пригоріла. Але, у мене ніколи не пригорає верх, можливо, це залежить від духовки. У будь-якому випадку, стежте за своєю куркою, і, в разі необхідності, в процесі запікання, прикрийте верхню частину. В цілому, готова курочка виходить хорошого «засмаглого кольору.

Готову курку зняти з банки і дати полежати 15 хвилин. Потім розрізати на порційні шматки і подавати до столу.

Яскрава, красива і дуже ароматна курочка на пивний банку готова! Більш детальний процес приготування дивіться на відео! Приємного апетиту!



Категория: Новости