Свинячий ошийок в гострому маринаді, запечена в духовці
Опубликованно 09.02.2020 06:50
Приготування:
Підготувати всі інгредієнти. М'ясо помити і обсушити, приготувати маринад. Для цього в глибокій мисці змішати соєвий соус, кетчуп, гірчицю, сіль, цукор і чорний мелений перець. На дрібній тертці потерти часник або пропустити його через прес і додати до маринаду. Додати столову ложку французьких або італійських трав, які прекрасно поєднуються з соєвим соусом і добре розмішати до однорідного стану. М'ясо опустити в маринад, добре натерти його маринадом з усіх боків, накрити харчовою плівкою і відправити маринуватися в холодильник на 3 години. Мариноване м'ясо помістити у форму для випічки, зверху вилити весь залишився маринад і накрити фольгою. Відправити форму в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину. Через годину знімаємо фольгу, збільшуємо температуру до 200 градусів і запікаємо ще 15-20 хвилин до зарум'янювання.
Готове м'ясо охолодити у формі, нарізаємо порційними шматками і подаємо до столу.
Свинячий ошийок, запечений в духовці в гострому маринаді, готовий! Більш докладний рецепт приготування дивіться на відео. Приємного апетиту!
Категория: Новости