Сніданок або перекус з лаваша, яєць, сиру і яблук
Опубликованно 12.02.2020 16:05
Приготування:
Яблуко нарізаю кубиками і тушу на сковороді з рослинним і вершковим маслом навпіл під закритою кришкою до м'якості. Цей етап можна пропустити і додати в коржик свіжі яблука. У мисці змішати яйця, цукор, сметану, сир, родзинки, яблука (свіжі або приготовлені) і лаваш (порвати руками на невеликі шматочки). Сковорідку з рослинним і вершковим навпіл маслом розігріваю. розподілити половину маси по дну сковороди розрівнюючи і притискаючи виделкою. Накриваю кришкою і на вогні трохи нижче середнього готувати 2-3 хвилини. Потім за допомогою тарілки перевернути корж, накрити кришкою і на повільному вогні готувати ще хвилинку. Таким же чином обсмажити другий корж. Готові коржі можна посипати цукровою пудрою, їсти зі сметаною, джемом або без нічого. Найсмачніші паляниці в гарячому вигляді. Поради до рецепту:
Всі продукти розраховані на 2 коржі діаметром 16 див.
Категория: Новости