Піде — турецька піца
Опубликованно 13.02.2020 04:15
Приготування:
У глибоку чашу висипати дріжджі, сіль, цукор. Влити теплу воду і перемішати. Додати рослинне масло.Поступово всипати борошно і розмішати.Замісити тісто на столі.Скачати його в колобок. Викласти в миску і накрити серветкою. Залишити на 30 хвилин в теплі.Після закінчення часу знову замісити тісто і розділити на 4 частини.Розкачати качалкою кожен шматочок тіста і формувати човники, скачуючи краї всередину.Скласти готові заготовки на деко.На тертці натерти сир.Змастити збитим жовтком краю "човників"Додати всередину "човників" сир і посипати прованськими травами.Випікати при температурі 200 градусів протягом 20 хвилин.Смачні коржі піде готові. Приємного апетиту.Як я готую турецьку піцу піде, дивіться у відео. Спасибі.
Категория: Новости