Солянка збірна м'ясна з нирками


Опубликованно 14.02.2020 08:25

Солянка збірна м'ясна з нирками

Приготування: Крок 1: смажимо нирки.

Яловичі нирки за 6-8 годин до приготування потрібно підготувати, промити, очистити і замочити в холодній воді. Залиште нирки вимочуватися в холодильнику, не забувайте міняти воду кожні пару годин (не залишайте нирки в одній і тій же воді на ніч). Крім того, ви можете вимочити нирки в молоці, це набагато швидше, знадобиться всього 2-3 години.Наріжте вимочені нирки на тонкі смужки і смажте з невеликою кількістю масла до золотистого кольору (вода повинна вся випаруватися).Після чого додайте до нирок нарізані соломкою ковбаски і сосиски (використовуйте те, що ви любите найбільше).Смажте всі разом помішуючи протягом 10-15 хвилин. Зніміть з вогню. Крок 2: готуємо зажарку.

Очистіть цибулю і моркву. Моркву натріть на середній тертці, цибулю наріжте дрібними кубиками. Огірки наріжте тонкою соломкою.У чистій сковороді обсмажте цибулю до прозорості, додати моркву і смажте до м'якості. Після додайте огірки і томатну пасту. Перемішуючи продовжуйте готувати все разом ще 4 хвилини.Додайте мускатний горіх, каперси, чорний перець, сіль і цукор. Перемішайте. Готуйте ще 1 хвилину на середньому вогні. Крок 3: варимо солянку збірна м'ясна з нирками.

Змішайте приготовані з іншим м'ясом нирки до обсмаженою овочам, залийте гарячою кип'яченою водою. Додати огірковий розсіл і нарізані оливки (маслини).Доведіть до кипіння і варіть протягом 10 хвилин.Зніміть каструлю з солянкою з вогню, додайте порізану зелень і шматочки лимона (або можна в готовий суп при подачі) і залиште суп під кришкою на 15 хвилин. Крок 4: подаємо солянку збірна м'ясна з нирками.

Подавайте збірну м'ясну солянку з нирками гарячої. Можна доповнити її сметаною за смаком.Приємного апетиту! Поради до рецепту:

– За бажанням в солянку можна додати картоплю.



Категория: Новости