Австралійське вівсяне печиво «Анзак»
Опубликованно 14.02.2020 08:25
Простий рецепт з доступних продуктів, готувати просто і виходить хрустким і розсипчастим. Приготування:
Кроки приготування:
1. Розтоплюємо вершкове масло з медом і додаємо соду, гашену 2 ст. л. окропу.
2. Окремо змішуємо всі сухі інгредієнти.
3. В сухі інгредієнти додаємо рідку складову і перемішуємо.
4. Формуємо печиво руками або викладаємо ложкою, маючи на відстані один від одного
5. Відправляємо в розігріту духовку на 180 градусів приблизно на 10 хвилин. Печиво повинне стати красивого червонувато-золотистого кольору. При охолодженні воно твердне і стає хрустким і розсипчастим.
Всім приємного чаювання)!
Категория: Новости