Австралійське вівсяне печиво «Анзак»


Опубликованно 14.02.2020 08:25

Австралійське вівсяне печиво «Анзак»

Простий рецепт з доступних продуктів, готувати просто і виходить хрустким і розсипчастим. Приготування:

Кроки приготування:

1. Розтоплюємо вершкове масло з медом і додаємо соду, гашену 2 ст. л. окропу.

2. Окремо змішуємо всі сухі інгредієнти.

3. В сухі інгредієнти додаємо рідку складову і перемішуємо.

4. Формуємо печиво руками або викладаємо ложкою, маючи на відстані один від одного

5. Відправляємо в розігріту духовку на 180 градусів приблизно на 10 хвилин. Печиво повинне стати красивого червонувато-золотистого кольору. При охолодженні воно твердне і стає хрустким і розсипчастим.

Всім приємного чаювання)!



Категория: Новости