Солянка
Опубликованно 15.02.2020 08:05
Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.
М'ясо наріжте шматочками невеликого розміру, цибулю покришіть кубиками, огірки і копченості наріжте соломкою. Оливки наріжте кружечками. Часник пропустіть через прес або натріть. Крок 2: смажимо м'ясо.
Розігрійте в сковороді оливкову олію, обсмажте цибулю до м'якості, потім додати м'ясо і смажте, поки воно не змінить колір.Паралельно поставте кип'ятитися бульйон (або воду).Обсмажене м'ясо покладіть в каструлю з бульйоном (або водою), і нехай воно вариться. Крок 3: смажимо копченості.
У ту ж сковорідку, в якій смажили м'ясо з цибулею, викладіть копченості і готуйте їх до золотистого кольору.Надішліть копченості в каструлю до м'яса і готуйте, поки м'ясо не стане м'яким. Крок 4: тушкуємо томатну пасту.
У сковороді розтопіть трохи вершкового масла. Додайте томатну пасту і часник, обсмажте разом протягом декількох секунд.
Додайте нарізані оливки, смажте близько 3-х хвилин, а потім відправте в каструлю з супом. Крок 5: додаємо вино.
Влийте в солянку біле вино і варіть протягом 10 хвилин. Крок 6: додаємо огірки.
Розтопіть ще трохи вершкового масла і обсмажте в ньому солоні огірки. Додайте їх в солянку. Крок 7: доводимо солянку до готовності.
Додайте в суп лаврове листя, перець кмин і, якщо це потрібно. Перемішайте і варіть все разом ще 10 хвилин.Додайте горілку, розсіл і варіть ще 5-10 хвилин. Крок 8: подаємо солянку.
Готову солянку подавайте гарячою зі сметаною і скибочкою лимона.Приємного апетиту!
Категория: Новости