Морква по-корейськи – робимо правильно: дуже вдалий і простий рецепт
Опубликованно 15.02.2020 08:05
Приготування:
1. Натерти моркву на тертці для корейської моркви. Додати цукор і сіль, добре перемішати. Під дією цукру і солі морква пустить сік, його можна злити, але я завжди залишаю, так морквина більш соковита.
2. Цибулю нарізати довільно і обсмажити на олії до рум'яного кольору. Цибуля не додається в саму моркву, а використовується лише для того, щоб ароматизувати рослинне масло.
3. Зібрати моркву в гірку, зробити невелике поглиблення, у нього висипати червоний гострий перець, коріандр, залити дуже гарячою рослинною олією (лук прибрати попередньо). Під дією високої температури спеції краще розкриють свій аромат. Рекомендую брати коріандр в зернах і подрібнювати любимо зручним для вас способом. Повірте, так він набагато пахучіше, ніж вже подрібнена пил, яка продається в пакетиках.
4. Додати подрібнений часник і оцет, перемішати, поставити в холодильник до повного охолодження мінімум на 4 години.
Категория: Новости