Шпинатний крем-суп
Опубликованно 16.02.2020 13:05
Приготування:
Нарізати зелену цибулю. Тонко нарізати картоплю. Тостовий хліб нарізати на кубики приблизно по 1 см На розігріту сковороду викласти кубики тостового хліба, підсмажити до золотистої скоринки. Поставити каструлю на вогонь. Додати рослинне масло і зелений лук, трохи обсмажити. Після додати картоплю і сіль за смаком. Обсмажувати 3 хвилини. Додати 0.5 літра води і заморожений шпинат. Варити 20 хвилин. Додати вершки і варити ще 5 хвилин. Подрібнити суп заглибним блендером. Налити суп в чашку і посипати заздалегідь приготованими сухариками. Виходить ніжний вершковий крем-суп зі шпинату. Всім приємного апетиту! Більше їжте, нікого не слухайте!
Категория: Новости